::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

New Scanning Technology

يکی از مسايل مطرح در زمينه ايمنی غذا مساله انتقال آلودگی ميکروبی توسط دستهای آلوده کسانی است که به طور مستقيم با مواد غذايی سر و کار دارند.ميکرو ارگانيسمهای فراوان و گاهی خطرناک از طريق تماس دست آلوده با مواد غذايی قابل انتقال ميباشند.عده زيادی از پرسنل شرکتهای مواد غذايی يا بيمارستانها يا رستورانهاو... علاقه چندانی به شستشوی دستها بعد از رفتن به توالت از خود نشان نميدهند .يکی از مسايلی که بايستی به طور جدی از طرف تيم مديريت و بخش کنترل کيفيت مورد بازرسی مرتب قرار بگيرد همين قضيه ميباشد.امروز به خبری برخوردم که در اين زمينه کمک بسياری ميتواند بکند.دستگاه اسکنر جديدی به بازار ارائه شده که با اسکن کردن از دست شما در صورت وجود ميکرو ارگانيسمها(خصوصا از نوع ميکروارگانيسمهای مدفوعی)در روی دستها آنرا نشان خواهد داد.در مورد رستورانها يا حتی کارخانجات توليدی کافی يک عدد از آنها در ابتدای ورود به سالنهای توليد نصب گردد و هر کس پس از اسکن دست خود وارد گردد توسط اين دستگاه بخشهای آلوده به ميکروب کاملا مشخص خواهد بود.نحوه کار و توضيحات بيشتر در مورد اين دستگاه را درسايت خبریآسوشيتد پرس  ملاحضه نماييد.

New light-scanning technology borrowed from the slaughterhouse promises to help hospital workers, restaurant employees - one day, even kids - make sure that hand washing zaps some germs that can carry deadly illnesses.The blue-light scanners could dramatically improve hygiene among employees who forget to wash their hands after bathroom breaks. This practice is a leading cause of food poisoning that afflicts tens of millions of Americans every year. Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٤۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٢٦
comment نظرات ()