::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Egg Nutrition Center

آيا در صنايعی مشغول بکار هستيد که به نحوی با تخم مرغ سر و کار داريد يا اينکه از علاقه مندان به خوردن تخم مرغ هستيد يا از توليد کنندگان آن ميباشيد يا علاقه مند به دانستن اطلاعات تغذيه ای جامع در مورد آن ميباشيد؟اگر جواب بلی است بازديد از سايت E.N.C  را به شما توصيه مينمايم .

مرکز تغذيه تخم مرغ در سال ۱۹۸۴ به منظور ايجاد رابطه بين توليد کنندگان و مصرف کنندگان اين محصول و هم چنين ايجاد يک بانک اطلاعاتی -اقتصادی در کشور امريکا بوجود آمد.اين مرکز در شهر واشنگتن دی سی مستقر ميباشد .تازه ترين اخبار مربوط به مقالات و تحقيقات انجام شده در مورد تخم مرغ را ميتوانيد در اين سايت پيدا نماييد.  

.The Egg Nutrition Center (ENC) was established in 1984 for the purpose of providing commercial egg producers and processors, health promotion agencies, and consumers with a resource for scientifically accurate information on egg nutrition and the role of eggs in the health and nutrition of the American diet. The Center exists under an cooperative agreement between the American Egg Board [AEB] and United Egg Producers [UEP]. ENC is located in Washington, DC and communicates regularly with industry, government, the media, and a variety of health promotion and nutrition agencies 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٢٤
comment نظرات ()