::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Get that grilled flavour without the grill

بدون کباب کردن از مزه کبابی لذت ببريد!!!

يکی از طعمهای پر طرفدار طعم خاصی است که بهنگام کباب کردن مواد غذايی و به خصوص محصولات گوشتی در آنها ايجاد ميشود.

کمپانیRed Arrow  در کشور امريکا بتازگی پودر خشکی را به بازار مصرف ارائه نموده است که با افزودن آن به مواد گوشتی دقيقا همان طعم و مزه زمان کباب شدن آنها را احساس خواهيد نمود.کار ساخت طعم دهنده های مختلف توسط اين شرکت به سال ۱۹۵۵ برميگردد.زمانيکه Dr. Clifford Hollenbeckشروع به بررسی راههای جداسازی  ترکيبات موثر در زمان دود دهی پرداخت و به اين نتيجه رسيد که موثرترين ماده موثر در زمان دود دادن با چوبهای طبيعی ياpyrolysis قابل جداسازی است.نام تجارتی اين محصولGrillin 2055است. توضيح کامل را در اينجا ملاحضه نماييد.

Red Arrow USA has developed dry powders that give the flavour of specific grilling methods. "Right off the charcoal grill taste" can be obtained by using Grillin 2055. For the "distinctive taste of gas grilling" there's Grillin 2056. For the "rich flame-broiled taste" there's Grillin 2057. Also new are the Roastin and Fruitwood Smokes lines of flavours.  Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱۸
comment نظرات ()