::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Study: Olive oil, nuts help cut cancer risk

مصرف روغن زيتون و گردو و فندق خطر ابتلا به سرطان را کاهش ميدهد

سرطان مثانه چهارمين سرطان کشنده در بين آقايان است واين سرطان ساليانه باعث مرگ۱۲۵۰۰نفر  امريکايی ميگردد.شانس ابتلا به اين نوع سرطان در آقايان ۴ برابر در مقايسه با خانمها بيشتر است.

تحقيقات نشان ميدهد در صورتيکه ميزان کافی از ويتامين E با مصرف موادی مثل مغز گردو و فندق و امثال آن و يا روغن زيتون به بدن برسد خطر ابتلا به اين نوع سرطان به نصف کاهش پيدا ميکند.بد نيست بدانيد ميزان توصيه شده برای مصرف روزانه ويتامين E پانزده ميلی گرم ميباشد.

هم اکنون انستيتو بين المللی سرطان مطالعه ای را در دست اجرا دارد که اساس آن مصرف ۴۰۰ميلی گرم ويتامين Eو ۲۰۰گرم سلنيوم به صورت روزانه توسط ۳۲۰۰۰مرد به مدت هفت سال است تا مشخص گردد آيا باعث کاهش سرطان پروستات ميگردد يا خير.

Getting plenty of vitamin E by eating foods like nuts and olive oil appears to cut in half people's risk of bladder cancer, the fourth leading cancer killer among men, a new study suggests, reported Billings Gazette. The study was based on questionnaires of the eating habits of about 1,000 Houston residents. Those whose vitamin E intake was in the top 25% had just half as much bladder cancer as those in the lowest quarter. Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:٢٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱۳
comment نظرات ()