::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

2nd International Tehran Food Festival

دومین جشنواره بین المللی غذا - تهران

خوب نوبتی هم باشه اينبار نوبت کشور عزيزمان ايران است.دومین جشنواره بین المللی غذاي تهران به عنوان یک رویداد فرهنگی در بهار سال 1383 در روز 28 ارديبهشت ماه 1383 افتتاح خواهد شد و تا روز 1 خرداد ماه 1383 ادامه خواهد داشت.(برابر با ۱۸ تا ۲۲ می۲۰۰۴) هدف از برگزاری این جشنواره به نمایش گذاشتن غذاهای محلی نقاط مختلف ایران و دیگر کشورها با بهره گیری از عناصر فرهنگی، به عنوان جاذبه های گردشگری و ارتقا سطح فرهنگ تغذیه و سلامت جامعه و ایجاد موقعیتی جهت معرفی و نمایش محصولات مرتبط با این بخش خواهد بود.اين نمايشگاه تحت حمايت شخص رئيس جمهوري ايران ، وزير فرهنگ و رئيس سازمان جهانگردي و همچنين اعضاي دولت برگزار خواهد شد .

در اين فستيوال چه چيزهايی وجود دارد: -غذاهای سنتی و محلی-غذاهای بين المللی -محصولات نان وشيرينی -غذاهای دريايی-محصولات غذايی-غذا و نوشيدنيهای عمومی-مواد اوليه-لبنيات-غذاهای کنسرو شده-غذاهای ويژه-پاستا و اسنک  -وسايل و تجهيزات ارائه غذا-غذاهای تهيه شده از سبزيجات-دسرها و بستنی-فرآورده های غذايی گوشت و مرغ-نوشيدنيهای غير الکلی-محصولات غذايی قابل فروش

Tehran 2nd International Food Festival as a cultural event is planed to be held in spring 2004. It aims to highlight a variety of food from various parts of Iran and other countries, utilizing cultural elementals tourism attraction and create an opportunity for demonstrating a wide range of products and identify Tehran Food Festival new business prospects.Full Srory

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٢٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱٠
comment نظرات ()