::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Canola oil for cows

با عرض تبريک به مناسبت فرارسيدن سال نو و آرزوی سالی پربرکت برای يکايک دوستان

ماه گذشته در مورد روغن کانولا به بحث و بررسی پرداختيم و از مزايا و معايب آن صحبت کرديم.در اولين بلاگ سال نو نيز خبری را ذکر ميکنم که در ارتباط با روغن کانولاست و شايد دانستن آن برای شما هم خالی از لطف نباشد.

اضافه کردن دانه های روغنی که برای  توليد روغن کانولا مورد استفاده قرار ميگيرند به رژيم غذايی گاوهای شيرده باعث کاهش ميزان اسيدهای چرب اشباع نشده در شير حاصل از اين گاوها ميگردد.به عبارت ديگر باعث توليد شيری سالمتر و کمتر حاوی اسيدهای چرب مضر برای بدن ميگردد.

محققان در ايرلند شمالی با اين روش قادرند ميزان چربيهای اشباع شده موجود در شير را از ۶۴درصد به ۵۰ درصد کاهش داده و ميزان چربيهای اشباع نشده را از ۳۵ درصد به ۴۶درصد افزايش دهند.اين در حاليست که در ميزان شير دهی هيچگونه کاهشی به وجود نمی آيد.خبر کامل را در MSNBC.comملاحضه نماييد.

Adding seeds used to make canola oil into the diet of dairy cows helps reduce the amount of saturated fat in their milk, which could lead to dairy products with more healthy fatty acids and less bad fats. Researchers in Northern Ireland were able to reduce the percentage of saturated fat from 64% to just over 50%, while raising the percentage of unsaturated fat from 35% to 46% - without the cows producing less milk. Full Story

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٢٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٤
comment نظرات ()