::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Antioxidant in Green Tea Slows Tumor Growth

مصرف چايی سبز از رشد بعضی تومورهای سرطانی جلوگيری ميکند

مطالعات قبلی محققان نشان داده بود که مصرف چای سبز به جلوگيری از سرطانهايی مثل سرطان پروستات يا ريه يا سينه کمک مينمايد ولی مکانيزم آن مشخص نگرديده بود.

تحقيقات جديد نشان داده است که در چای سبز بطور طبيعی آنتی اکسيدانی به نام EGCG وجود دارد که با پروتئين موجود در سلول سرطانی پيوند برقرار کرده و از اين طريق رشد آن را به تاخير مياندازد.

محققان اذعان داشته اند غلظت مورد نياز از اين آنتی اکسيدان برای جلوگيری از رشد تومورهای سرطانی تقريبا بعد از مصرف ۲تا۳فنجان از اين چايی در بدن به وجود ميايد!!!

نکته جالب توجه اينست که امکان دارد در صورت شناخته شدن چگونگی عمل اين آنتی اکسيدان در آينده از مصرف چايی سبز به عنوان رژيم درمانی جهت مبارزه با سرطان استفاده گردد.نتيجه اين تحقيقات توسط Nature Structural & Molecular Biology Researcher انتشار يافته است.

A powerful antioxidant found in green tea may be responsible for the beverage's heralded anticancer benefits, noted WebMD. New research published in the April issue of Nature Structural & Molecular Biology shows that the antioxidant, known as EGCG, binds to a protein found on tumor cells and dramatically slows their growth. Full Story

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:٢٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٢۸
comment نظرات ()