::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

For Babies, Going With the Grain

مطالعات اخیر نشان داده افزودن اسید فولیک به نان و گندم نا هنجاریهایی که به هنگام زایمان در اثر کمبود اسید فولیک در نوزادان اتفاق میافتد را به میزان یک سوم کاهش میدهد.

پایین بودن سطح اسید فولیک در بدن مادر به هنگام بارداری باعث ضایعه ای به نامNeural Tube Defectsمیگردد.

این تحقیقات در کشور امریکا و در بیمارستان روزولت واقع  در مرکز مانهاتان و به رهبری دکتر مارک ایوانت  صورت گرفته است.New York Times 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:۳٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱٤
comment نظرات ()