::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

معرفی کتاب

اين هفته ليست چند کتاب جديد به دستم رسيد که خدمتتان معرفی ميکنم.اميدوارم مفيد واقع گردد.

Fundamentals of Food Reaction Technology Richard Earle and Mary Earle.Leatherhead International Ltd.,Randalls Rd,Leatherhead, Surrey.KT227RY,UK                                          ISBN:1-904007-53-8     187 pp.39.50ξ

Halal Food Production.Main N.Riaz and Mohammad CRC Press LLC 2000 N.W                      ISBN:1-58716-029-3      2004379pp

Scientific Criteria to Ensure Safe Food National Academies Press 500 Fifth St.N.W Washangton.DCCall1800-624-6242                                                                                   ISBN:0-309-08928-X      401pp.  49.95$

Hog Manure Managment,The Environment and Human Health. Tiffany T.Y Guan and Richard A.Holley .Academic/Plenium Publishers                                                             ISBN:0-306-47807-2       115.00$

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٧
comment نظرات ()