::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Ten Grams of Dietary Fiber Cuts Heart Risk

خبرگزاری رويترـشيکاگو: محققان روز دوشنبه اعلام کردندکه خوردن ۳سيب بطور روزانه يا ديگر منابع حاوی فيبر همچون غلات خطر مرگ در اثر بيماريهای قلبی را بطور قابل ملاحضه ای کاهش ميدهد.

بر اساس تحقيقاتی که بر روی بيش از ۳۳۰۰۰۰نفر در امريکا و اروپا انجام پذيرفته است نتايج نشان ميدهد افرادی که بطور روزانه ۱۰ گرم فيبر در رژيم غذايی خود استفاده نموده اند خطر حملات قلبی ۱۴٪و مرگ بر اثر بيماريهای قلبی ۲۷٪در آنها کاهش يافته است.

بياد داشته باشيد که يک سيب در اندازه متوسط حاوی ۳ گرم فيبر و يک برش نان حاوی حدود۱.۵ويک براکلی حاوی ۲.۷گرم فيبر ميباشد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:۱٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٦
comment نظرات ()