::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

معنای صنايع غذايی

يکی از بهترين تعريفهايی که ميتوان برای صنايع غذايی ارائه کرد به شرح زير ميباشد:

"علوم و صنايع غذايى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كيفيت فيزيكى، شيميايى و بيولوژيكى محصولات كشاورزى اعم از گياهى و دامى را از لحاظ تبديل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبديل، تكميل و نگهدارى و حمل و نقل اين محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد. " نقل ازگروه صنايع غذايی دانشگاه فردوسی مشهد

http://www1.um.ac.ir/colleges/agriculture/food%

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:۳۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۸/٢٤
comment نظرات ()