::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Yves Veggie Cuisine Company


در مورد سویا و خواص آن کتابهای زیادی نوشته شده و نیز مطالب فراوانی در مجلات مختلف به چشم میخورد.فقط چند کلمه ای در مورد آن بگویم محققین حدس میزنند که علاوه بر ارزش غذایی نسبتا بالایی که سویا داراست دارای مزایای دیگری از جمله کمک به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی است. اسیدهای چرب موجود در سویا نه تنها به صورت اسیدهای چرب اشباع نشده است بلکه فاقد کلسترول نیز میباشد.مطالعات اخیر نشان داده که مصرف سویاباعث کاهش سطح کلسترول بد(ال.دی. ال)بدون کاهش میزان کلسترول خوب(هاش.دی.ال)در خون میگردد.همچنین بعضی از انواع پروتئیتهای یافت شده در سویا به جلوگیری از ابتلا به بعضی از بیماریهای استخوانی و مفصلی مثل بيماری.     osteoporosisکمک ميکند.در این قسمت میخواهم یک شرکت بزرگ مواد غذایی در امریکا و کانادا را جهت آشنایی بیشتر معرفی کنم که اساس فرمولاسیون کلیه محصولات آن براساس سویا میباشد.محصولات آن شامل مواد غذایی که در  صبحانه مصرف ميشود تا برگر و غذاهای یخ زده میباشد.نام این شرکتYves Veggie Cuisine میباشد.برای اطلاعات بیشتر در مورد سویا و خواص آن  اینجا کلیک نمایید.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱۱/٢٤
comment نظرات ()