::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Food Allergy

آلرژی

آلرژی یکنوع عکس العمل سیتم ایمنی بدن در برابر یک نوع ماده غذایی است که اکثرا از نوع یک پروتئین میباشد.

حساسیت به مواد غذایی همچنینhypersensitivityنیز نامیده میشود.آلرژی زاهای مواد غذایی شامل  این هشت گروه عمده میگردد:شیرو تخم مرغ و بادام زمینی ودانه های گیاهی و سویا و آرد و ماهی و صدف دریایی.البته بعضی دیگر از مواد غذایی هم باعث آلرژی در بعضی از افراد میگردد.

علائم آلرژی به طور عمده ای از یک شخص تا شخص دیگر متفاوت بوده و حتی امکان دارد در یک شخص هم به طور متفاوتی ظهور پیدا کند.به هرحال از علائم عمده حساسیت به مواد غذایی میتوان اینها را نام برد:

خارش پوست و قرمز شدن آن و اگزما و بهم خوردن تعادل سیستم دستگاه گوارشی بدن و تنگی نفس و غیره.البته امکان دارد علائم دیگری هم بعد از مصرف بعضی از مواد غذایی ظاهر شود که در آن صورت بهتر است با پزشک مشاور خود تماس حاصل نمایید.اطلاعات کاملتر و به روز را در مورد آلرژی به مواد غذایی میتوانید در اینجا ملاحضه نمایید:US Academy of Allergy  

 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:٤۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱۱/۱٦
comment نظرات ()