::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Chlorine

يکی از متداولترين ضد عفونی کنند ه هايی که برای آب مصرفی مورد استفاده قرار ميگيرد کلر ميباشد.کلر به صورت تجارتی به شکل پرکلرين (هیپوکلريت کلسيم)موجود ميباشد.مقدار کلر مورد نياز برای ضد عفونی کردن آب بسته به درجه الودگی آب داردوزمانی عمل کلر زنی آب مطلوب است که ميزان کلر باقی مانده بين ۰.۲تا۰.۳پی پی ام باشد.

به همين منظور حدودا مقدار ۳ گرم(يک قاشق مربا خوری)برای هر متر مکعب آب(۱۰۰۰ليتر) در نظر گرفته ميشود.ضمنا پرکلرين حاوی ۷۰ درصد کلر خالص است که اين نکته را بايستی در نظر گرفت.هم چنين پرکلرين در نتيجه انبار کردن يا در اثر نور بتدريج خواص خود را از دست ميدهد.

طبق مطالعات انجام شده کلر باقی مانده بيش از ۴پی پی ام در مدت ۱يک ساعت و ۰.۵ پی پی ام در مدت ۴ ساعت و ۱ پی پی ام به مدت يک ساعت ويروسها را هم غير فعال مينمايد.

خبری که باعث شد امروز از کلر با شما بگويم خبر ساخت دستگاه کلر زن در بوکان بود که اميدوارم نويد دهنده تامين آب شرب مناسب برای کليه هم وطنان عزيزمان باشد.برای اطلاعات بيشتر در زمينه کلر نيز اينجا کليک نماييد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٢:۳٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱۱/٧
comment نظرات ()