::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Canella Alba

مصرف دارچين قند و چربي خون را كاهش مي دهد

پوست درخت دارچين دارای بويی شبيه به ميخک است و دو نوع درخت دارچين وجود دارد:يکی چينیCinnamomum Cassiaو ديگری سيلانیCinnamomum Zylanicumپوست درخت سيلانی بيشتر مورد توجه ميباشد و دارای الدئيد سيناميک وائوژنول ميباشد.دارچين يکی از ادويه هايی است که در فراورده های گوشتی خصوصا سوسيس و کالباس مورد استفاده قرار ميگيرد.دارچين دارای۱درصداسانس مطبوع است که مرکب از انژنول (Engenol)سينئول(Cyneol)پينن(Pinene)وکاريو فيلين(Caryophyline)است.

تازه ترين تحقيقات نشان ميدهد مبتلايان به ديابت ميتوانند با افزودن اندکی دارچين به رزيم غذايی به حفظ سلامتی خود کمک کنند.افزودن کمی دارچين به قهوه صبحانه آب پرتغال يا غلات مفيد است.با جوشاندن آب با يک تکه دارچين به راحتی ميتوان چای دارچين را تهيه نمود.دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيری مينمايد.دارچين تقريبا کالری چندانی ندارد(۳کالری)به همين خاطر ديابتی ها بدون خطر چاق شدن ميتوانند از آن استفاده نمايند.

ضمنا به اين نکته هم توجه داشته باشيد که دارچين حاوی برخی موادی است که مصرف زياد آن ميتواند سمی باشد پس در مصرف آن دقت نماييد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:٠۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱۱/٥
comment نظرات ()