::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

شير پاستوريزه رايکا استاندارد نيست

قابل توجه دوستان عزيزی که به روش آب درمانی علاقه مند هستند از اين پس ميتوانند از شير رايکا استفاده نمايند!!! 

مدير کل غذايي و کشاورزي موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي گفت: شير کم چرب شرکت رايکا با استاندارد ملي مطابقت ندارد.به گزارش خبرگزاري مهر ، محمد حسين پور افزود: پس از آزمايشهاي شيميايي روي نمونه هاي خريداري شده از بازار مشخص شد اين فرآورده در موارد متعددي با استانداردها مغاير است.به گفته وي شير رايکا از لحاظ وزن مخصوص در 15 درج سلسيوس ، ميزان چربي ، ماده خشک بدون چربي و نشانه گذاري در حد قابل قبول قرار ندارد و مورد تاييد موسسه استاندارد نيست.
حسنپور با بيان اينکه به اين شير آب نيز افزوده شده است ، خاطر نشان کرد در آزمايشگاه نقطه انجماد اين محصول 364/0- درجه سلسيوس برآورد شده که اين امر ناشي از افزودن آب به شير توليدي است!!!

>پيشنهاد: اداره استاندارد ايران همانند اکثر کشورهای دنيا اقدام به راه اندازی يک سايت اينتر نتی نمايد که به مصرف کنند گان در اين زمينه اطلاعات لازم را ارائه نمايد.به عنوان مثال آژانس بازرسی مواد غذايی کانادا در بخش Recall خود اين اطلاعات را به مصرف کنندگان ارائه مينمايدوکمپانی توليد کننده ملزم به جمع آوری کليه محصولات خود بوده(با هزينه خود کمپانی)و همگی مصرف کنندگان ميتوانند اجناس خريداری کرده را برگردانده و کسانی هم که قبل اعلام ريکال آن را مصرف نموده باشند و دچار مشکلی شوند ميتوانند کمپانی توليد کننده را سو نمايند.خب ميبينيد که اين کار علاوه بر اينکه باعث افزايش اطمينان مصرف کننده ميشود باعث ميگردد که کمپانيهای آخرين متدها و روشها را به کار برند تا از سلامت محصول نهايی مطمئن گردند در غير اين صورت دچار ضرر و زيان مالی شديدی خواهند گرديد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱۱/۳
comment نظرات ()