::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Sensus News

شركت آلماني Sensus بتازگي اقدام به استفاده از ماده نشاسته اي inulin جهت توليد انواع نوشيدنيهاي كم حجم نموده است. ماده نشاسته اي inulin از ريشه زنجبيل شامي و برخي گياهان مركب گرفته مي شود. در واقع اين شركت بدنبال افزايش تقاضا جهت توليد نوشيدني هاي جديد و مبتكرانه است.  Sensusادعا مي كند كه تاكنون پيشنهادات زيادي از توليدكنندگان در نمايشگاه مواد غذايي و افزودني اروپا كه بتازگي برگزار شد دريافت نموده است.  ماده Prebiotic Fibre موجود در اين ماده در فرآيند توليد موادي چون پوره ميوه و انواع نوشيدني كه مستلزم انحلال پذيري بيشتري است بسيار مناسب است. مادهInulin   كه از ريشه گياهان صحرايي گرفته مي شود با آنزيم هاي طبيعي انسان هضم نمي گردد و سالم وارد روده بزرگ انسان مي شود و سبب ازدياد تعداد  باكتريهاي مفيد  در آنجا  مي شود و ميزان عفونت هاي روده اي را كاهش مي دهد. Inulin در بيشتر كشورهاي دنيا بعنوان يك فيبر رژيمي شناخته شده است بطوري كه مدير بازاريابي اين شركت مي گويد: "ما بزودي از اين ماده در توليد آب معدني و نوشابه هاي ويژه صبحانه و آبميوه هاي مختص كودكان استفاده خواهيم كرد". در سال گذشته اين شركت چندين ميليون يورو سرمايه گذاري كرد و ظرفيت توليد خود را در هلند از چند هزار تن به چندين ده هزار تن افزايش داده است.Full story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٠/٢۸
comment نظرات ()