::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

خطرهای احتمالی استفاده از کلر جهت تصفيه آب آشاميدنی

يکی از متداول ترين راههای گند زدايی آب آشاميدنی استفاده از کلر و يا مشتقات آن جهت ضد عفونی کردن ميباشد.ماهنامه توسعه سلامت و پزشکی در يکی از شماره های خود اعلام داشته است که اگر چه با بررسيهايی که اخيرا انجام شده نشان ميدهد خطر مربوط به پس مانده های مواد شيميايی موجود در آب آشاميدنی کم است ولی سرطان مثانه بويژه در مردان از نگرانيهای اصلی در اين رابطه  به شمار ميرود.

پژوهشگران که از افراد مجرب اسپانيايی در زمينه محيط زيست بوده اند هنوز معتقدند بايستی به دنبال روشهای مطمئن تری برای تصفيه و عفونت زايی آب آشاميدنی باشيم.

ماهنامه توسعه سلامت-دوره۳شماره۱

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:۳٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٠/۱٧
comment نظرات ()