::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

آناناس و سرما خوردگی

 IRIBبه نقل از دانشمندان و در بخش اخبار پزشکی اعلام نمود آناناس بهترين وسيله جلوگيري از ابتلا به سرماخوردگي و زكام است.
روزنامه الدوستور چاپ اردن
نوشت محققان فرانسه كشف كردند كه يك قطعه آناناس تازه خشكي و درد حلق را كه از عوارض سرماخوردگي و انفلونزا است كاهش مي دهد. كارشناسان تغذيه تصريح كردندآناناس حاوي مقدار زيادي قند و مواد غذايي مفيد براي بدن است كه به راحتي جذب مي شود و داراي انزيمهايي است كه به هضم غذا كمك مي كند انها خوردن سه تكه آناناس تازه يا 5/1 فنجان اب ان را در صورت احساس دردحلق براثر سرماخوردگي توصيه مي كنند .متخصصان مي گويند كنسرو اناناس ارزش غذايي خود را از دست مي دهد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:٥۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٠/۱۳
comment نظرات ()