::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

برگزاری همایش نقش مصرف شیر وفرآورده های لبنی در سلامت

همایش " نقش مصرف شیر وفرآورده های لبنی در سلامت " با همکاری معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وشرکت فرآورده های لبنی پگاه گلپایگان در تاریخ 1/12/91 در محل سالن همایشهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می گردد .

هدف از برگزاری همایش تبیین جایگاه مصرف شیر وفرآورده های لبنی ، آشنایی با فرآورده های لبنی پروبیوتیک ونقش آنها در سلامت وهمچنین نقش مصرف فرآورده های لبنی در کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا می باشد .

شرکت در همایش برای مسئولین فنی وکارکنان دارای امتیاز آموزشی می باشدودرخواست امتیاز بازآموزی برای پزشکان و وپیراپزشکان داده شده است . متقاضیان شرکت در همایش لازم است حداکثر تاتاریخ 20/11/91 با مراجعه به سایت معاونت غذا وداروی اصفهان اقدام به ثبت نام اینترنتی نمایند .

 

ثبت نام در همایش "نقش مصرف شیر وفرآورده های لبنی در سلامت "

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٤٦ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/٢٤
comment نظرات ()