::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

همایش ملی آبزیان و غذا در بوشهر

همایش ملی آبزیان و غذا

به گزارش فودنا ، همایش ملی آبزیان و غذا با حمایت مؤثر ارگان ها، سازمان ها و مجامع علمی و دانشگاهی، در تاریخ 30 آذر ماه در بوشهر ( قطب آبزیان کشور ) برگزار خواهد شد.

محورهای همایش عبارتند از:

 1-بهداشت و پرورش ،بیماری ها و تغذیه آبزیان . 2 . .محیط زیست و آبزیان3 . اهمیت و راهکارهای حفظ ذخایر آبزیان4 . نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان . 5 . تولید و فرآوری آبزیان . 6 . راهکارهای بهبود کیفی و کمی صادرات آبزیان . 7 . نقش بسته بندی در بازاریابی صنعتی و تجاری آبزیان. 8 . اهمیت رعایت استانداردهای بین المللی بهداشت . 9 . نقش سازمانهای بهینه گر و بیمه. 10 . راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور.  11.بهداشت غذا (از مزرعه تا میز غذا).  12. نقش صنایع و روشهای نوین تولید در افزایش امنیت غذایی. 13. اهمیت بروز شدن تولید غذا با استانداردهای جهانی. 14.نقش بسته بندی در بازاریابی و صادرات مواد غذایی. 15.بررسی راهکارهای اجرای حقوق مصرف کنندگان مواد غذایی.

تلفن دبیر خانه تهران : 5- 66576923 - 021

شیراز : 8322687 _ 0711       بوشهر : 2526120 _ 0771

http://www.iafc

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:٤٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۸/٢۸
comment نظرات ()