::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

کنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی

 

کنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اهداف و زمینه های تخصصی زیر در 20-19مهرماه 1390 برگزار می گردد

محورهای همایش:
  • زیست فناوری و صنایع غذایی
  • معرفی محصولات غذایی تراریخته(GMF)
  • نقش زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند(Functional Food)
  • نقش زیست فناوری در تولید غذا داروها(Nutraceutical)
  • جایگاه زیست فناوری در تولید افزودنی های غذایی
  • ایمنی محصولات غذایی تراریخته(GMF)
  • کاربرد زیست فناوری در ایمنی و سلامت مواد غذایی
  • نقش زیست فناوری در کیفیت محصولات غذایی
  • نقش زیست فناوری در کاهش آلاینده های محصولات غذایی
  • نقش زیست فناوری در کاهش مصرف سموم و موادشیمیائی خطرناک
  • رفتارشناسی جامعه در رابطه با محصولات غذایی تراریخته
  • ایمنی زیستی در مقررات و سازمان های بین المللی و منطقه ای و جنبه های اخلاقی آن
  • کنترل کیفی محصولات غذایی تراریخته                         لینک مطلب

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٤/۳٠
comment نظرات ()