::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

تأثیر سه گونه کتیرای ایرانی بر ویژگی های رئولوژیک و پایداری دوغ بدون چربی

توی وبگردیهایی که داشتم به این مطلب که توسط نشریه علوم و تحقیقات به چاپ رسیده برخوردم.دوغ یک نوشیدنی ایرانی است که به دلیل پایین بودن پ هاش آن درمدت نگهداری آب میاندازد.درسالهای اخیرمطالعاتی درزمینه پایدارسازیدوغ صورت گرفته که این هم یکی از آنهاست .گفتم بدنیست شماهم روی اون مطالعه ای داشته باشید ومنتظرگرفتن نظرات دوستانی که دراین صنعت مشغولند هستم.

لینک مطلب

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٤/٢٧
comment نظرات ()