::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

اولین آزمایشگاه غیر دولتی و مستقل کنترل مواد غذایی در استان اصفهان

آزمایشگاه ابن سینا به عنوان اولین آزمایشگاه غیر دولتی و مستقل کنترل مواد غذایی در استان اصفهان بامدیریت دوست عزیزوگرامی جناب آقای مهندس سرهنگ پور در سال 1383 تاسیس گردیده و وظیفه کنترل مواد اولیه مورد مصرف در صنایع غذایی و مواد غذایی فرآوری شده در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه از طریق انجام آزمونهای ارگانولپتیکی، فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی بر اساس استانداردهای ملی و پروانه‌های ساخت و مراجع بین المللی نظیر کدکس را بر عهده دارد.

 علاوه بر این آموزش مسؤولین فنی واحد های تولید مواد غذایی ، تشکیل جلسات و کارگاههای آموزشی ، مشارکت در اجرای طرح ها و پروژه‌های علمی وتحقیقاتی ، ارائه مقالات علمی و عقد قرارداد با کارخانجات و کارگاههای تولیدی مرتبط با صنایع غذایی و نیز سایر ارگان‌ها جهت انجام برخی آزمایش‌های تخصصی، بخش دیگر فعالیتهای این آزمایشگاه به شمارمی رود  لینک

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:٥٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٧/٩/۱٤
comment نظرات ()