::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

هفت استاندارد جدید در زمینه غذایی و کشاورزی تدوین شد

حمیرا نوروزی زاده " معاون نظارت بر تدوین استانداردهای ملی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران افزود: استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در تولید کنسرو و قارچ خوراکی، نگهداری گوشت، تخم مرغ و ماهی در سردخانه‌ها و نکتار انبه از جمله استانداردهای تدوین شده در زمینه غذایی است .

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/۳/۱٩
comment نظرات ()