::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

بوروکراسی و قوانین ناکارآمد وزارت‌ بهداشت و درمان

افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد واحدهای جدید صنعتی غذایی در کشور فی‌نفسه یک امر مثبت و یک گام به جلو تلقی می‌شود اما قوانین پیچیده و دست‌وپاگیر موجود و مشکلات اخذ مجوزها و پروانه‌های مربوطه از نهادهای مرتبط ممکن است باعث دلسردی سرمایه‌گذاران و صاحبان صنعت در زمینه تولید و فراوری محصولات شود. قوانین و مقررات قدیمی که تدوین آن بعضا به سال‌های دور برمی‌گردد، باعث ایجاد سردرگمی و بوروکراسی ناکارآمد در روند صدور پروانه‌های بهره‌برداری و ساخت و حتی نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع غذایی شده است. علی موحد دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی و دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با  اشاره به این مشکلات، عملکرد وزارتخانه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را مورد انتقاد قرار داده و کوشیده است با شناختی که از ظرفیت‌های کانون دارد با ارائه پیشنهاد، موانع موجود بر سر راه صنایع غذایی را مرتفع سازد .....ادامه مطلب

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٤۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/۳/۱۳
comment نظرات ()