::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Statistics Canada report

در مجله Food In Canada و در يکی از مقاله های آن آمار جالب توجه ای از ميزان مصرف مواد غذايی درطی سال ۲۰۰۲در کشور کانادا ارائه گرديده است که ميتواند نشانگر الگوی مصرف مواد غذايی در کشور های توسعه يافته باشد.اميدوارم آمار گيری دقيقی نيز در کشورمان توسط ار گانهای ذيربط به عمل آمده باشد تا به عنوان مقايسه بتوان از آنها استفاده نمود.در زير آمار مصرف را مشاهده مينماييد:

ميزان مصرف به ازای هر نفر کانادائی در طول سال۲۰۰۲

  • ۶۲.۳ليتر شير
  • ۵.۳ ليتر خامه
  • ۸.۸ کيلو گرم پنير
  • ۷ ليتر بستنی
  • ۴ ليتر ماست
  • ۲۷.۱ کيلو گرم گوشت قرمز
  • بيش از ۱۱ کيلو گرم مرغ
  • ۹۰ ليتر قهوه
  • ۶۳.۲. ليتر چايی
  • ۹۳ کيلو گرم ميوه
  • ۲۵ ليتر آبميوه(آب سيب و آب پرتغال و آب انگور)
  • ۱۱۰ کيلو گرم سبزی( شامل ۳۸ کيلو سيب زمينی به اشکال مختلف)
  • ۷ کيلو گرم ماهی
  • ۶۵.۶ کيلو گرم آرد و محصولات آردی                                                                  

                                                                 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:٥٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٠/٢
comment نظرات ()