::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

ابداع‌كننده ماكاروني درگذشت

ابداع کننده ماکارونی درگذشت

«موموفوكا آندو» ابداع‌كننده تايواني‌تبار ماكاروني روز شنبه در اثر عارضه قلبي در سن ‪ ۹۶‬سالگي درگذشت. به گزارش ايرنا، روزنامه اتريشي «استاندارد» روز يكشنبه در پايگاه اينترنتي خود نوشت: آندو در سال ‪ ۱۹۵۸‬اولين ماكاروني ابداعي خود را كه هم اكنون در سراسر جهان طرفداران بسياري دارد، به بازار عرضه كرد. به نوشته اين روزنامه، آندو آخرين بار چهارشنبه گذشته در شركتش واقع در «اوزاكا»ي ژاپن به مناسبت آغاز سال نو ميلادي در جلسه‌اي با مديران آن شركت يك بشقاب ماكاروني خورد. وي در سال ‪ ۱۹۱۰‬در تايوان كه در آن زمان در اشغال ژاپن بود به دنيا آمد و در سال ‪ ۲۰۰۵‬بازنشسته شد. آندو پيش از آنكه در زمينه مواد غذايي به فعاليت بپردازد، فعال صنف پوشاك بود. به نوشته روزنامه‌هاي ژاپني غذاي ابداعي وي فصل جديدي را به تاريخ فرهنگ غذايي جهان افزوده است.خبرگزاری البرز

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٥٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٥/۱٠/۱٩
comment نظرات ()