::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Researchers Continue to Improve Red Bean Quality

محققان و دانش پژوهان دانشگاه ميشيگان و مرکز تحقيقات کشاورزی امريکا هر ساله واريته هايی از لوبيای خشک را ارائه مينمايند که دارای مقاومت بيشتری در برابر بيماريهای خاص اين محصول و هم چنين کيفيت بالاتر جهت استفاده در صنعت کنسرو سازی ميباشند.

واريته جديد معرفی شده توسط اين گروه يکنوع لوبيای قرمز با نام LeBaron Red ميباشد.اين لوبيا در مقابل بيماری متداول در لوبياها(Mosaic virus)دارای مقاومت بيشتری ميباشد.

نکته قابل توجه که در همين خبر هم ذکر شده اينست که در يک ربع قرن اخير تنها يک نفر از لحاظ بهبود کيفيت رنگ و خصوصيات آن در صنعت کنسرو سازی به مطالعه و بررسی پرداخته است!!!خبر کامل

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٠٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/٩/٢٥
comment نظرات ()