::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

کارشناسی ارشددرشاخه ایمنی وسم شناسی موادغذایی

مرکزملی ایمنی و سم شناسی غذاوابسته به دانشگاه میشیگان امریکا دارای دوره های آموزشی مختلفی ازجمله دوره کارشناسی ارشد حرفه ای درزمینه ایمنی موادغذایی است که عنوان کامل این دوره:

Professional Master of Science in Food Safety (ProMS) Program

میباشد.ازشرایط شرکت دراین دوره داشتن مدرک کارشناسی بامعدل 15 به بالا(3از4)وتوصیه نامه از چند استاددانشگاه وتوانایی درخواندن و نوشتن به زبان انگلیسی است.هزینه کلی این دوره حدود 18هزاردلارآمریکایی بدون احتساب هزینه های جانبی است[اطلاعات بيشتر]

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:۳۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٥/۳/۳
comment نظرات ()