::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

«GM soybeans stop hair loss»

”خوردن دانه های گياهی تغييرژنتيکی داده شده ميتواندازريزش موجلوگيری نمايد“

بااينکه خيلی ازمتخصصين علم غذاهنوزنسبت به موادغذايی تغييرژنتيکی داده شده نظرمساعدی ندارند خبرزيرحاکی ازآنست که باخوردن دانه های گياهی (تغیيرژنتيکی داده شده)ميتوان ازريزش موهاجلوگيری کرد.اين نتيجه توسط يک تيم تحقيقاتی ژاپنی وابسته به دانشگاه کيوتوی ژاپن ارائه شده است.برای آگاهی بيشتربه Truth About Trade&Technology مراجعه نماييد.

  • New, and unusual, opportunities in biotech foods, as Japanese food scientists claim eating genetically modified soybeans could promote hair growth and prevent hair loss.
    A team of Kyoto University researchers used genetic engineering technology to incorporate an antihypertensive substance derived from egg whites into the soybean. "If we can confirm the safety of the soybean, we may be able to promote hair growth or stop hair loss just by eating them," said Masaaki Yoshikawa, professor of food science and technology at Kyoto University, reports Kyodo News. Truth About Trade&Technology

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٤/٢/٢٥
comment نظرات ()