::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Iranian Staff in Guelph University

با توجه به تعداد زيادی ايميل که در طی روزهای اخير دريافت کردم و تعدادی از دوستان به دنبال انتخاب موضوع پايان نامه برای دوره های کارشناسی ارشد ويادکترا هستند بدندانستم که يکی از استادهای ايرانی مقيم کشورکانادا را خدمتتان معرفی کنم.درموردآقای دکترپرويزصبوراحتياجی به معرفی نيست و کليه اطلاعات لازم ازجمله آدرس ايميل ايشان را در لينک اينجاملاحضه نماييد.

Parviz M. Sabour, Ph.D.

Tel: (519) 829-2400, x3101
Fax: (519) 829-2600
E-mail: sabourp@agr.gc.ca

Dr. Sabour obtained his B. Sc. in zoology (Utah State University, Logan) and Ph..D. in genetics (University of California, Berkeley) and has extensive experience in teaching and research in cell and molecular genetics. He has initiated, developed and executed numerous research projects with diverse species (humans, mice, domestic animals, insects and plants). Dr. Sabour's past research included the molecular genetics of quantitative traits and reproductive longevity. His work involved identifying DNA markers associated with reproductive performance in livestock and poultry. He used mice lines selected for reproductive longevity to identify the genes responsible for lifetime reproductive performance in animals. Dr. Sabour transferred to the Molecular and Cellular Team and currently is studying the bacterial and bacteriophage genetics.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:۱٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱٢/۱۳
comment نظرات ()