::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

U.S. Food Labeling Guide II

راهنمای قوانين برچسب گذاری موادغذايی در آمريکا

کتاب زير يکی از جديدترين کتابهای منتشر شده در زمينه راهنمايی برای آگاهی از قوانين ليبلينگ موادغذايی در کشور امريکاست .برای ديدن تمامی عناوين سرفصلهای اين کتاب اينجاکليک کنيد:

 Topics covered include:

  • An Overview of Labeling Requirements
  • Signature Line
  • Flavor Labeling
  • Statement Of Identity
  • DescriptiveTerms-Nutrien-Content Claims,"Fresh," "Natural" & "Organic"
  • Juice Labeling
  • Net Contents Labeling
  • Health Claims
  • Warning And Notice Statements
  • Nutrition Labeling Laws
  • Modified Standardized Foods
  • Statements Of Geographic Origin
  • Declaration Of Ingredients (including preservatives)
  • Structure/Function Claims (including dietary supplements)
  • USDA Food Labeling Requirements   More
  •  

     

       + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:۳٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱۱/۱۸
    comment نظرات ()