::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

نگهدارنده جديد طبيعي ويژه نوشابه هاي ميوه اي

يك شركت آمريكايي كه در زمينه توليد و بازاريابي تكنولوژي انواع نگهدارنده ها(Preservative) فعاليت مي كند، موفق به توليد نوعي نگهدارنده طبيعي شده است. اين شركت افزودني خود را تحت عنوان Natural Choice For Beverage معرفي و بعنوان يك طعم دهنده طبيعي ليبل گذاري نموده است؛ چرا كه مي داند در بازارهاي رقابتي امروز متقاضيان بدنبال مصرف محصولات سالم و طبيعي و ارگانيك بوده و اين يك فاكتور مهم در ميزان فروش انواع نوشيدني و تقويت جايگاه اين شركت محسوب مي گردد.
اين نوع نگهدارنده مي تواند در نوشابه هاي ميوه اي پرتقالي، نوشابه هاي ميوه اي و ساير نوشيدني ها بر پايه مركبات مورد
استفاده قرار گرفته وعمر محصول را تا دو برابر نسبت بحالت عدم بكارگيري، افزايش دهد. همچنين از بوجود آمدن ضايعاتي كه سبب ايجاد ناخالصيهاي ميكروبي چون مخمرها و تعدادي از باكتريهاي موجود در اكثر نوشيدني ها مي گردد، جلوگيري مي كند.مديران اين شركت اعتقاد دارند كه توليدكنندگان مي توانند بجاي بكارگيري افزودنيهاي شيميايي سنتي مثل Sodium Benzoate، از اين افزودني طبيعي استفاده نموده و مدت ماندگاري محصول خود را افزايش دهند. شركت Preservation Sciences توانسته با بكارگيري اين تكنولوژي خاص در آمريكا، ضمن كسب برخي  امتيازات، برند Natural Choice خود را در علامت تجاري شركت نيز ثبت كند.                                      نقل ازخبرنامه انجمن آبميوه و کنسانتره ايران

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:۱٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۸/۱۸
comment نظرات ()