::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

FARRP

آلرژی به مواد غذايی

همانطور که ميدانيد آلرژی يا حساسيت نسبت به مواد غذايی ناشی از وجود يک پروتئينی است که بدن نسبت به آن عکس العمل از خود نشان ميدهد و ۸ گروه عمده مواد غذايی به نسبت زيادتری در اين امر موثر ميباشندوعبارتنداز:تخم مرغ و ماهی و غذاهای دريايی و شير و بادام و دانه درختان و آردوبرخی از چاشنيها. يکی ازچالشهای امروزی در صنعت غذا شناسايی و معرفی کردن ترکيبات محصولات غذايی به منظور جلوگيری از بوجود آمدن اينگونه آلرزيها در هنگام مصرف است.اداره دارو وغذای آمريکا به همين منظور اقدام به راه اندازی سايتی به نام FOOD ALLERGY RESEARCH and RESOURCE PROGRAM يا با نام اختصاری FARRP نموده است.اين وبسايت اقدام به اطلاع رسانی در زمينه آخرين اخبار و اطلاعات مربوط به اين گروه هشت گانه مينمايد.

  • Allergens are proteins found in common food ingredients. The Big Eight allergens are: Eggs, fish, shellfish, milk, peanuts, soy, tree nuts and wheat.. In this section, FARRP offers specific information on ingredients that are either derived from, or related to, the Big Eight allergens.  FARRP Website

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٠۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٢٢
comment نظرات ()