::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Guidebook for the Preparation of HACCP Plans and Generic HACCP

راهنمای ايجاد سيستم حصپ در محصولات گوشتی و ماکيان

اگر در يکی از شاخه های صنايع غذايی که به نحوی باگوشت و ياماکيان سر وکار داريد و علاقه مند به ايجاد سيستم حصپ در واحد توليدی خودهستيد منابع و راهکارهای مناسبی را درسايت اداره کشاورزی امريکا-واحد ايمنی غذا و بازرسی ميتوانيد ملاحضه نماييد. 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٤٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٧/۱۳
comment نظرات ()