::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

مصرف کيوی و بيماريهای قلبی

نتايج پژوهشهاي محققان دانشگاه اوسلو در نروژ نشان مي‌دهد كه مصرف 2 تا 3 عدد كيوي در روز خطر بروز حمله قلبي را از بين مي‌برد.

به گزارش سرويس بين‌الملل ايسنا، به نقل از منابع اينترنتي، براساس اين بررسي‌ها به سرپرستي پروفسور آسيم دوتاروي از موسسه علوم پزشكي پايه، پس از مصرف 28 روز كيوي و روزانه 2 عدد از اين ميوه احتمال تشكيل لخته‌هاي خوني به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا خواهد كرد. مصرف آسپرين در حال حاضر ابتدايي‌ترين روشي است كه براي رقيق كردن خون بيماران مبتلا به امراض قلبي- عروقي تجويز مي‌شود. اين پروفسور توصيه مي‌كند كه كيوي مي‌تواند در اين زمينه جايگزين آسپرين شود. وي در اين خصوص تاكيد كرد نتايج اين مطالعه كاملا قابل اطمينان است و نشان مي‌دهد كه كيوي انتخاب فوق‌العاده‌اي براي افراديست كه سعي مي‌كنند از طريق رژيم غذايي مناسب سلامت قلب خود را حفظ كنند. اين محققان همچنين اعلام كردند كه با اين وجود تاثير مثبت كيوي با توجه به گزارشهاي پيشين بسيار بيشتر از اين مورد بوده است. در مارس سال گذشته نيز مطالعات انجام شده از سوي همين دانشگاه نشان داد كه اين ميوه در كنترل سرطان نيز مؤثرست.  نقل از سايت عياران

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٧
comment نظرات ()