::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

کنسرو ماهی تون

 محصولات کنسروی در کشور ما شامل استاندارد اجباری ميباشد که کليه توليد کنندگان ملزم به رعايت مفاد اين استاندارد ميباشند.در مورد کنسرو ماهی تن در روغن شماره استاندارد ملی ۲۸۷۰ و با عنوان ويژگيها و روشهای آزمون کنسرو ماهی تن ميباشد.در اين استاندارد انواع ماهيهای تون مورد مصرف در کشور معرفی گرديده و ويژگيهای ان نيز مورد بحث قرار گرفته است.ذکر اين نکته ضروری است که از ميان انواع ماهيان تون ماهی زرده دارای کيفيت پايينتری نسبت به انواع بقيه به لحاظ رنگ تيره تر و تلخی مزه ميباشد.به همين دليل تعدادی از شرکتها گوشت ماهی زرده  را با اسمی متفاوت و قيمتی پايين تر از  محصول اصلی خود وارد بازار مصرف ميکنند.

البته در بحث ترمينولوژی ماهی زرده اختلاف نظر وجود دارد به نحوی که اداره دارو و غذای امريکا اين ماهی را به عنوان ماهی تون قبول نداشته در حالی که همین ماهی در کانادا به عنوان ماهی تون شناخته ميگردد. اسامی مختلف ماهی زرده در زير عنوان ميگردد:

اسامی علمی نقل از سايت آژانس بازرسی مواد غذايی کانادا(C.F.I.A)

 

 

English / anglais LITTLE TUNA
KAWAKAWA TUNA
TUNA
French / français THONINE ORIENTALE
THON
Spanish / espagnol ATUN
Scientific names / noms scientifiques SCOMBRIDAE
Euthynnus affinis
Euthynnus yaito

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/٩/٢
comment نظرات ()