::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

باز هم از فوايد مصرف ميوه و سبزيجات

بر اساس تحقيق جديدی که توسط دانشگاه کاليفرنيا صورت گرفته مادرانی که قبل از حاملگی ميوه و سبزی و پروتئين بيشتری مصرف نموده اند ميزان خطر ابتلای بچه های آنها به سرطان خون کاهش میابد.گزارش کامل اين تحقيق را در اينجا ملاحضه نماييد.

 

  • Women who eat more fruits, vegetables and protein before pregnancy may lower the risk of their children developing leukemia - the most common childhood cancer - according to a new study by University of California, Berkeley researchers, reported Oakland Tribune.           Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:۳۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٥/۳۱
comment نظرات ()