::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

مصرف سرانه شیردرکشور

دبير اولين كنگره علمى نقش مصرف شير و فرآورده هاى شيرى در سلامت جامعه گفت: براساس بررسى های صورت گرفته توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكى، سرانه مصرف شيردر کشور يک دوم تا يک سوم استکان است !!!دكتر ايرج خسرونيا افزود: بر اساس يافته هاى همين پژوهش ۳۰درصد مردم لبنيات به ويژه شير را مصرف نمى كنند.

 وى با اشاره به اينكه در گذشته مردم به دليل مصرف انواع لبنيات، كمتر به بيمارى قلب و عروق، پوسيدگى دندان، پوكى استخوان و... دچار مى شدند، گفت: باماشينى شدن جوامع، مصرف لبنيات در شهرها جاى خود را به استفاده از نوشابه و ساير تنقلات فاقد ارزش غذايى داده است .   نقل از خبر گزاری مهر

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:۱٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٥/۱٦
comment نظرات ()