::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Fresh Fruit &Vegetable Quality and Safety Protocol References

بخش بزرگی از مواد غذايی مصرفی در گروه سبزيجات و ميوه ها قرار دارند که برای اطمينان از سلامتی مصرف کننده نياز به بازرسی مداوم و مدون دارند.دوستان عزيزی که علاقه مند به داشتن رفرنس در اين زمينه هستند ميتوانند به اين وبسايتها مراجعه نمايند که شامل بخشهای زير ميباشد:

  • FDA Regulatory Guide
  • Guide to Minimize Microbial Food Safety Hazards for Fresh Fruit and Vegetables
  • Citrus Fruit Factsheet
  • Food Safety Questionnaire for Fresh Fruits and Vegetables
  • Chilean Fresh Fruit Export Industry Manual - Refer to manual
  • Review of Good Agricultural Practices for Fresh Fruits & Vegetables - Refer to manual
  • AIB Consolidated Standards for Fresh Produce & Fruit Packinghouses
  • Citrus Canker Eradication Programs                                  and More.....You can find all of them here

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:٤۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٥/٧
comment نظرات ()