::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

مصرف کنسرو ماهی باعث کاهش اختلالات قلبی و بی نظمی ضربان ميگردد

به خبر جالب ديگری که در مزايای مصرف گوشت ماهی در روز دوشنبه توسط محققين ارائه شده دقت فرماييد:گوشت پخته شده ماهی (و نه سرخ شده)ميتواند در کاهش انقباضهای بی نظم قلب موثر باشد.

اين خبر توسط دانشگاه هاروارد بوستون منتشر شده است و بد نيست بدانيد اين گزارش توسط يک پزشک به نام دکتر مظفريان(احتمالا ايرانی الاصل بايستی باشد) و گروهی از محققان اين دانشگاه پس از بررسی و مطالعه ۴۸۱۵ بيمار بالای ۶۵ ساله در مدت ۱۲ سال انتشار يافته است.نتيجه اين تحقيق نشان ميدهد کسانیکه يک تا ۴ بار در طی يکهفته ماهی مصرف کرده اند در مقايسه با کسانيکه يکبار در طول يک ماه ماهی ميل نموده اند ۲۸ درصد کمتر به اختلال بينظمی ضربان قلب مبتلا گشته اند.   خبر کامل

  • Eating fish can reduce the risk of deadly irregular heartbeats, according to new research. Baked or broiled, but not fried, fish helped reduce the risk of atrial fibrillation, Dr. Dariush Mozaffarian of Brigham and Women's Hospital and Harvard Medical School in Boston and colleagues found.     Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:۱٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٥/۱
comment نظرات ()