::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

اثرمصرف توام گل کلم و گوجه در جلوگيری از سرطان

بنابر تحقيقات انجام شده در يکی از مراکز سرطان شناسی امريکا مصرف همزمان بروکلی(نوعی گل کلم)وگوجه در جلوگيری از ابتلا به سرطان پروستات اثر بيشتری دارد تا مصرف هر کدام از آنها به تنهايی.

نتيجه اين تحقيقات اين نظر را که مصرف ترکيبی از مواد غذايی اثر مطلوبتری در حفظ سلامتی را دارند تقويت مينمايد.براحتی ميتوانيد مصرف اين دو سبزی را در سالادی که به صورت روزانه ميل مينماييد بگنجانید.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

  • Eating broccoli and tomatoes together may offer better protection against prostate cancer than eating either vegetable alone, according to cancer researchers at the University of Illinois at Urbana. The researcher's study, done in rats, supports the idea that the mixtures of compounds in foods work together to preserve health. It also suggests that supplements alone will not work to prevent cancer.      Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٤٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٤/٢٧
comment نظرات ()