::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Link In Food Safety

با توجه به اهميت مساله ايمنی غذا و سلامتی مصرف کنندگان يکی از مهمترين بحثهای رايج در صنعت غذا مساله حصول اطمينان از سلامتی محصول توليد شده ميباشدو همين قضيه باعث ميشود که همه دست اندر کاران صنعت غذا به نحوی باHACCPسر و کار داشته باشند.يکی از مناسبترين راهکارها داشتن منابع علمی مناسب و قابل اطمينان ميباشد.امروز ميخواهم يک پايگاه مناسب را که ميتوانند منابع مناسبی باشند در ارتباط با ايمنی و سلامتی غذا باشد معرفی نمايم.

۱.در اين سايت ميتوانيد انواع فرمها و چک ليستهای نمونه برای حصپ وکلی اطلاعات مناسب پيدا نماييد:

http://peaches.nal.usda.gov/FSTEA/resources/tooltime/forms.asp

۲.نمونه های چک ليست در حصپ

http://www.cfs.purdue.edu/RHIT/foodsafety/Checklists_HACCP.htm

۳.مرکز iowa haccp information

http://www.iowahaccp.iastate.edu/plans/index.cfm?CatList=14,17&ParentID=17&s

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:۱۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۸/۳٠
comment نظرات ()