::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

اثر مصرف برنج آسياب نشده در جلوگيری از بيماری آلزايمر

گروهی از محققان ژاپنی کشف کرده اند که برنج قهوه ای(برنج آسياب نشده)ميتواند در جلوگيری از بيماری آلزايمر(فراموشی به هنگام پيری) موثر باشد.ظاهرا اين نوع برنج حاوی پروتئينی به نام بتا-آميلوئيد است که يکی از عوامل موثر در ابتلا به اين بيماری است.جدول ارائه شده در زير نشاندهنده اينست که در مرحله آسياب برنج چه عوامل تغذيه ای مفيدی از دست ميروند گه از جمله شامل فيبر غذايی نيز ميباشد.اين خبر توسط انجمن داروسازی ژاپن گزارش گرديده و علاقه مندان ميتوانند جزئيات آنرا در اول جولای در بولتن عمومی داروسازان ژاپنی مطالعه نمايند.برای ديدن سايت خبری انجمن داروسازان ژاپن اينجا را کليک نماييد.

                        Brown Rice                                 White Rice
                           1 cup                                          1 cup
Calories                232                                             223
Protein                 4.88 g                                          4.10 g
Carbohydrate        49.7 g                                           49.6 g
Fat                     1.17 g                                           0.205 g
Dietary Fiber        3.32 g                                          0.74 g
Thiamin (B1)       0.223 mg                                      0.176 mg
Riboflavin (B2)    0.039 mg                                      0.021 mg
Niacin (B3)         2.730 mg                                        2.050 mg
Vitamin B6         0.294 mg                                      0.103 mg
Folacin               10 mcg                                        4.1 mcg
Vitamin E           1.4 mg                                         0.462 mg
Magnesium         72.2 mg                                       22.6 mg
Phosphorus         142 mg                                       57.4 mg
Potassium           137 mg                                        57.4 mg
Selenium             26 mg                                        19 mg
Zinc                   1.05 mg                                      0.841
mg                          Ref.

  • Japanese cosmetic manufacturer FANCL's research group discovered the effectiveness of pre-germinated brown rice against Alzheimer's disease in collaboration with Meijo University Professor Makoto Ukai, reported Japan's Corporate News Network.  Full Story                            

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٢۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۳/٢
comment نظرات ()