::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

سيستم حصپ در بخش لبنيات

يکی از برنامه های سالهای اخير در زمينه صنعت غذا اجرای سيستم Haccp در بخشهای مختلف صنايع غذايی است.گاها در تفسير و يا شناسايی مراکز بحرانی اختلاف نظراتی در شرکتهای مختلف به چشم ميخورد.يکی از بهترين راههای شناسايی مراکز مخاطره آميز در طی توليد محصولات صنايع غذايی استفاده از راهکارهای پيشنهادی اداره دارو و غذای امريکاست که بايستی اذعان کرد از بهترين وبسايتهايی است که در اين زمينه ميتواند راهگشا باشد.اگر در بخش شير و لبنيات فعاليت داريد و ميخواهيد سيستم حصپ را در شرکت خود پياده نماييد سايت پيشنهادی امروز را از دست ندهيد.برای ديدن این سايت اينجا کليک نماييد.

  • HACCP recommendations for Grade A milk production :    CLICK HERE

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:٢٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۳/۱
comment نظرات ()