::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

توليد سبزيجات جديد حاوی اسيد های چرب

علم ژنتيک به سرعت در حال رشد است و از اين به بعد هر لحظه بايستی منتظر خبرهای جديد دراين زمينه  باشيم .در آخرين اين خبرها گروهی از دانشمندان انگليسی موفق به توليد سبزی جديدی حاوی گروه زيادی از اسيدهای چرب اشباع نشده ای شده اند که بطور معمول فقط در گوشت ماهيها و گروهی از ماکيان يافت ميشود.خبر کامل را در اينجا ملاحضه نماييد.

  • British researchers created a vegetable with high levels of healthy fatty acids, normally found only in fish and poultry products, noted FoodProductionDaily.com

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٢/۳٠
comment نظرات ()