::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Government reports serious E. coli infections fell 36% in 2003

ساليانه ۷۶ميليون آمريکايی بر اثر مصرف غذاهای آماده دچار مسموميت غذايی ميگردند و در اين ميان ميکروارگانيسم E. coli O157:H7 نقش بسزايی دارد.بر اساس اعلام مرکز کنترل بيماريهای آمريکاCDCميزان مسموميت غذايی بر اثر ايکولای در طی سال گذشته به طور چشمگيری کاهش يافته که ميزان آن۳۶ درصد اعلام شده است.هم چنين بر اساس همين گزارش ميزان آلودگی به سالمونلا که بيشتر در محصولات مرغ و ماکيان به چشم ميخورد از ۵.۳٪ در سال ۲۰۰۰ به ۳.۸٪در سال گذشته کاهش يافته است.خب مشخص است که بازرسيهای مرتب دولتی و تعیين استانداردهای جديد در اين کاهشها نقش موثری را ايفا مينمايد و ميتوان گفت کاهش هزينه هايی که صرف معالجه بيماران ناشی از مسموميت غذايی ميگردد پاسخگوی هزينه هايی است که توليد کنند گان و صاحبان بيزنسهای غذايی برای ارتقاء سطح ايمنی غذايی صرف مينمايند.خبر کامل را در اينجا بخوانيد.

  • The U.S. Centers for Disease Control and Prevention say E. coli infections dropped 36% last year.         CLICK HERE

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٢/۱٩
comment نظرات ()