::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Soya still best meat substitute

تحقيقات انجام شده در يکی از دانشگاههای هلند نشان ميدهد که هنوز بهترين جانشين برای پروتئين موجود در گوشت سويا ميباشد.بر اساس اين تحقيقات پروتئين موجود در سويا قابليت حرارت دهی به دفعات را داشته بدون آنکه خواص خود را به ميزان زياد از دست بدهد.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

Research out of Wageningen University in the Netherlands has found that soya protein could be repeatedly heated without losing its strength or flexibility.     Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:٥٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٢/٩
comment نظرات ()