::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

The Largest Producer of Agar-Agar in Europe

اغلب دوستان عزيزی که در صنعت غذايی مشغول به کار هستند با آگار-آگار(ژل) آشنا هستند.فقط به طور مختصر عرض کنم که آگار -آگار در صنايع غذايی(مربا سازی و سس و تهيه برخی خامه ها و همچنين   صنايع  کيک سازی و شيرينی پزی وخلاصه رنج فراوانی از مواد غذايی به عنوان يک افزودنیE40۶)و همچنين در صنايع دارويی و صنايع دنداپزشکی و باکتريولوژی و غيره کاربرد فراوان دارد.يکی از بزرگترين توليد کنند گان اين محصول با بيش از ۵۰ سال سابقه در اين زمينه شرکت ROKOميباشد.

اين شرکت در شمال غربی کشور اسپانيا واقع گرديده ودارای گواهی ايزو 9002ميباشد.محصولات اين شرکت به بيش از ۳۰ کشور در سرتاسر دنيا صادر ميگردد.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

Agar is a carbohydrate extracted from certain types of sea-weed.agar(also known as Bengal gelatin)is a gelatin-like,dried,non-nitrogenous extract from Gelidium corneum and related algae.

Roko is the largest  company leader in the production and sale of Agar-Agar with more than 50 years experiences in this field.They offer the following grade of Agar-Agar:

  • Food
  • Dietetic
  • Pharmaceutical
  • Dental
  • Botanical
  • Bacteriological
  • Purified                              To see their website click here

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:٠٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٢/۱
comment نظرات ()